Fysio Fitness Beilen

Vacature fitnessinstructreur/trice

Fysio Fitness Beilen is op zoek naar een enthousiaste ervaren fitnessinstructeur/trice voor minimaal 15 uur  uur per week

Wie zijn wij?
Fysio Fitness Beilen is een sportschool die zich onderscheidt door persoonlijke aandacht en individueel afgestemde trainingsprogramma's. Het bevorderen van een gezonde levensstijl en vitaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Zo kun je bij ons terecht voor Fitness, voedingsbegeleiding/advies, groepstrainingen en personal training.  Fysio Fitness is voor iedereen die op een actieve en verantwoorde manier wil bewegen. We werken veel samen met  fysiotherapeuten van Fysio centrum Beilen.

Wat zoeken wij:
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega met ervaring  en gemotiveerd is  om  het concept om klanten een goede begeleiding te geven verder te ontwikkelen. Je wordt ingezet voor begeleiding in de zaal, voor personal training en het verzorgen van verschillende groepslessen binnen de fitness. Zoals HITT training en pilates. Je bent gastvrij, hebt een open uitstraling en neemt initiatief. Ben je ook opgeleid of nog in opleiding voor sportmasseur dan is dit een pré. Tenslotte ben je of woonachtig in Beilen of in de nabijheid ( max 15 kilometer)

Wat bieden wij:
Een gezellige en sportieve werkomgeving in een zeer dynamisch bedrijf.

Contact
Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je CV met een korte brief naar e.vantongeren@fysiocentrumbeilen.nl. Heb je nog vragen over de vacature? Dan  kun je contact opnemen met Erik van Tongeren: 0593-524059.