Fysio Fitness Beilen

Fitkids

Fitkids 
Fitkids is een fitness- en oefenprogramma, opgezet door Stichting Fitkids, voor kinderen met een chronische ziekte, beperking of langdurige aandoening. Deze kinderen kunnen bij Fitkids gedurende een aantal maanden trainen en bewegen onder professionele begeleiding. 
In Fysio Centrum Beilen wordt Fitkids gegeven door Thijs Rijnberg ( sportinstructeur Fysio Fitness Beilen)  en Jantine Booij (Kinderfysiotherapeut Fysie op Kids).
In een Fitkids-uur wordt er zowel individueel op fitnessapparatuur, als in groepsverband getraind. In groepsverband worden allerlei soorten sport en spel gedaan. 
 
Voor wie is Fitkids?
Fitkids is er voor kinderen van 6-18 jaar* met een chronische ziekte, beperking of langdurige aandoening. Bijvoorbeeld voor kinderen met astma, diabetes, cerebrale parese, een aangeboren hartafwijking, cystic fibrosis of jeugdreuma. Maar ook voor kinderen met een motorische achterstand, autisme of het downsyndroom. Natuurlijk kun je ook meedoen als je in een rolstoel zit. 
 
Doel van Fitkids 
In Fitkids ontdekken de kinderen weer het plezier en het nut van bewegen. Het doel van het programma is fitter, sterker en vaardiger te worden. Voor ieder kind worden er ook individuele doelen gesteld. In Fitkids wordt het kind gestimuleerd om na het doorlopen van het Fitkidsprogramma door te gaan met een andere sport of activiteit. 

Hierbij staat plezier in bewegen voorop!

 
 
Waar en wanneer 
Fitkids start met een proefles op woensdag 26 september aan de Schoolstraat 6 en is van 17.00-18.00
Vanaf 3 oktober zijn de lessen op woensdag van 14.30-15.30.
 
Vergoeding
De kosten van het programma worden vergoed vanuit uw zorgverzekeraar.  
 
Aanmelden
Mocht u vragen hebben over het programma of wilt u uw zoon of dochter aanmelden? Neemt u dan gerust contact met ons op. Hiervoor kunt u ons rechtstreeks benaderen via telefoonnummer 06-28180135 of via info@kinderfysiotherapie-praktijk.nl.
Meer informatie over Fitkids is te vinden op www.fitkids.nl of mail Jantine Booij via jcbooij@kinderfysiotherapie-praktijk.nl 
Home [www.fitkids.nl]
www.fitkids.nl
Fitkids is hét fitness- en oefenprogramma voor kinderen van zes tot achttien jaar met een chronische ziekte, beperking of langdurige aandoening.