Yin Yoga

Met Yin Yoga streven wij naar balans tussen Yin ('rust') en Yang ('actie'). Het kan een tegenwicht bieden aan alle Yang in het huidige snelle en maar al te vaak jachtige leven. Het effect van Yin Yoga is een flexibeler, energetisch stabieler, beweeglijker en uiteindelijk sterker lichaam.


Hoe werkt het?

Houdingen worden op een passieve, licht intensieve manier beoefend en voor een bepaalde tijd aangehouden (tussen 2 en 5 minuten). Hierbij blijven spieren ontspannen en wordt er rek en lichte druk uitgeoefend op gewrichten en bindweefsel. Het is een heel mooie manier om zowel de fysieke als geestelijke grenzen te verkennen. Na afloop voel je de energie (chi) duidelijk stromen.
 

Niet prestatiegericht

Yin Yoga is absoluut niet prestatiegericht, er is geen goede of slechte uitvoering. De houdingen zullen voor iedereen verschillend aanvoelen en door iedereen verschillend uitgevoerd worden. Geen lichaam is hetzelfde. We merken slechts op wat zich allemaal voordoet, zonder oordeel.

 

Hoe kan ik deelnemen?


Je kan in onze planning zien op welke dagen en tijden Yin Yoga wordt gegeven. Klik hier voor het rooster.

Het is van belang dat je je altijd inschrijft voor de les om overbezetting te voorkomen, dit kan via het klantenportaal (inlog rechts bovenin) of via de fitness instructeur.Ben je geen lid van Fysio Fitness en wil je meer informatie of graag een keer vrijblijvend deelnemen, Wij zijn te bereiken op nummer 0593-524059 of klik hier.