Yin Yoga


Met Yin Yoga streven wij naar balans tussen Yin ('rust') en Yang ('actie'). Het kan een tegenwicht bieden aan alle Yang in het huidige snelle en maar al te vaak jachtige leven. Het effect van Yin Yoga is een flexibeler, energetisch stabieler, beweeglijker en uiteindelijk sterker lichaam.


Hoe werkt het?


Houdingen worden op een passieve, licht intensieve manier beoefend en voor een bepaalde tijd aangehouden (tussen 2 en 5 minuten). Hierbij blijven spieren ontspannen en wordt er rek en lichte druk uitgeoefend op gewrichten en bindweefsel. Het is een heel mooie manier om zowel de fysieke als geestelijke grenzen te verkennen. Na afloop voelt u de energie (chi) duidelijk stromen.
 

Niet prestatiegericht


Yin Yoga is absoluut niet prestatiegericht, er is geen goede of slechte uitvoering. De houdingen zullen voor iedereen verschillend aanvoelen en door iedereen verschillend uitgevoerd worden. Geen lichaam is hetzelfde. We merken slechts op wat zich allemaal voordoet, zonder oordeel.

 

Hoe kan ik deelnemen?


U kunt in onze planning zien op welke dagen en tijden Yin Yoga wordt gegeven. Klik hier voor het rooster.

Het is van belang dat u zich altijd inschrijft voor de les om overbezetting te voorkomen, dit kan via het klantenprotaal (inlog rechts bovenin) of via de fitness instructeur.

Bent u geen lid van Fysio Fitness en wilt u meer informatie of graag een keer vrijblijvend deelnemen, dan kunt u contact opnemen met ons op 0593-524059 of klik hier.