Voedingsbegeleiding individueel
Alle diëten al geprobeerd, maar nog steeds te zwaar? Moe van het lijnen? Je vindt dat je gezond eet maar toch val je niet af? Je wilt gezonder
leven, maar waar moet je beginnen? Stop met diëten en ga je overgewicht definitief te lijf! Kom in beweging en word weer gezond!
 
De sleutel tot succes
De sleutel tot succes is het aanpassen van je leefstijl. Dat gaat natuurlijk niet zomaar. Hierbij helpen we je.
De gewichtsconsulent is je coach en begeleidt en motiveert je om je doelen te behalen. Samen werken we aan een gezond gewicht, een goede conditie en het behouden daarvan.
 
Hoe werkt het?
Na het maken van een afspraak voor een intake krijg je een welkomstpakket toegestuurd per e-mail of per post. Daarin vraagt de coach
je zelf een voedingsdagboek bij te houden van minimaal een week. Er zit ook een formulier bij om een goede indruk te krijgen over leefstijl.
Tijdens de intake voert de coach verschillende metingen uit om een totaal overzicht te hebben van je lichaamssamenstelling zoals buikomvang, vetpercentage en je lichaamsgewicht.
 
Persoonlijke voedingsanalyse en voedingsadvies
Als je het dagboek en het formulier hebt opgestuurd naar de coach gaat hij/zij aan de slag met het maken van een uitgebreide voedingsanalyse en een persoonlijk voedingsadvies. Deze worden met je besproken tijdens de intake van 60 minuten. Daarna stellen we samen de juiste doelen op.
 
Consulten
Na de uitvoerige intake vindt er een consult plaats. Tijdens het consult is er voldoende ruimte om je vragen te beantwoorden, bespreken we de voortgang en werken we samen aan jouw resultaat. Het aantal consulten dat je nodig hebt is afhankelijk van je wensen en doelen.
 
 
Voor wie:
Iedereen die onder begeleiding wil werken aan een gezond gewicht
Voor mensen die meer willen weten over gezonde leefstijl
Als je het gewicht na het afvallen op peil wilt houden
Voor ouders die verantwoorde menu's willen samenstellen voor het hele gezin
 

Onze gewichtsconsulent Erik van Tongeren: personal trainer, sportmasseur en fitnessinstructeur.
Wil je direct contact met Erik? Mail dan naar E.vantongeren@fysiocentrumbeilen.nl