Variety training

 

Variety training (gevarieerd trainen) is een groepsles waarin middels leuke en gevarieerde oefeningen aanspraak wordt gedaan op de algehele spierversterking. In deze trainingen worden oefeningen gedaan waarbij getraind wordt met zowel gewichten als het eigen lichaamsgewicht. De les is voor iedereen geschikt, de instructeur zal de oefeningen en gewichten aanpassen aan het niveau van de sporter.


Voordelen van variety training:

Door afwisselende oefeningen en lessen blijft het uitdagend om een training te doen van het gehele lichaam! Kans op overbelasting is erg klein door de grote variatie aan oefeningen. Voor elk beginniveau geschikt. 

 

Voor wie is variety training?

Variety training is voor iedereen die het leuk vindt om in groepsverband te werken aan het verbeteren van conditie, spierkracht en uithoudingsvermogen. Getrainde en ongetrainde sporters kunnen aan deze les deelnemen. Variety training is geschikt voor;

 

Hoe kan ik deelnemen?


Je kunt in onze planning zien op welke dagen en tijden variety training wordt gegeven. Klik hier voor het rooster.

Het is van belang dat je je altijd inschrijft voor de les om overbezetting te voorkomen, dit kan via het klantenportaal (inlog rechts bovenin) of via de fitness instructeur.

Ben je geen lid van Fysio Fitness en wil je meer informatie of graag een keer vrijblijvend deelnemen, dan kun je contact opnemen met ons op 0593-524059 of klik hier.