Fitness


Fitness bij Fysio Fitness Beilen is bedoeld voor iedereen die verantwoord wil trainen onder professionele begeleiding. Door onze samenwerking met de fysiotherapeuten bieden we uitstekende mogelijkheden om ook met blessures of aandoeningen aangepast te sporten en/of te revalideren. Wij zijn sterk in het geleidelijk en verantwoord opbouwen van conditie, lenigheid en kracht. 

Om optimaal gebruik te maken van het fysiofitness abonnement starten we altijd met een uitgebreide intake. Middels een vragenlijst, een aantal testen en metingen wordt je beginsituatie in kaart gebracht. Van hieruit wordt een op maat gemaakt trainingsprogramma samengesteld en stap voor stap met je doorlopen. Tijdens de eerste lessen staat het correct uitvoeren van de oefeningen centraal.

Na ongeveer elke zes weken worden deze testen en metingen herhaald. Afhankelijk van de progressie en je wensen wordt dan het fitheidsplan aangepast.

Afhankelijk van je wensen en je persoonlijk ftiheidsplan kun je aan 1 of meerdere groepslessen deelnemen. De groepslessen worden gegeven in kleine groepjes van max. 10-12 personen. Door deze lessen kleinschalig te houden kunnen wij je een goede begeleiding geven! 
Je bent bij ons ook aan het juiste adres als je wilt blijven oefenen/bewegen na een fysiotherapeutisch traject of beweegprogramma.Ben je geen lid van Fysio Fitness en wil je meer informatie of graag een keer vrijblijvend deelnemen, Wij zijn te bereiken op nummer 0593-524059 of klik hier.